Завантаження ...

Знову працює в лікарні відділення для хворих на ковід

Знову працює в лікарні відділення для хворих на ковід фото

В жовтні стає все більше хворих на ковід. Збільшення кількості пацієнтів із гострими патологіями, які потребують госпіталізації стало причиною відкриття відділення на 60 ліжок. Відтепер, з 18 жовтня, хворі на Covid-19 зможуть лікуватися у славутицькій лікарні. У відділенні працює кваліфікований медичний персонал, що знає свою справу та має напрацьований власний досвід після першої хвилі Covid-19.

За інформацією генерального директора КНП «Славутицька міська лікарня» Ярослава Вольського – всі ліжка ковідного відділення стовідсотково забезпечені кисневою підтримкою, як централізованим киснем, так і кисневими концентраторами та всіма необхідними медикаментами.

«Шановні славутичани, не лікуйтеся амбулаторно, не витрачайте кошти, лікарня має можливість безкоштовно забезпечити лікування як ковідних, так і негоспітальних пневмоній за рахунок коштів лікарні. Не забувайте піклуватися про своє здоров’я та дотримуватися рекомендацій щодо профілактики захворювання на Covid-19», – з такими словами звернувся Ярослав Вольський до жителів.

На сьогодні ефективнимметодом боротьби із Covid-19 є вакцинація. Станом на 14 жовтня у Славутичі вакциновано 48%.

Нагадуємо, що у Славутицькій міській лікарні працює Центр вакцинації. Необхідну інформацію про роботу Центру вакцинації можна отримати на сторінці КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради, а інформацію про стан захворюваності та вакцинації можна переглянути у групі Славутич COVID-19.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия