Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оперативники вирахували та затримали зухвалого грабіжника

Завдяки наполегливій та плідній праці оперативників Чернігівського міськвідділу вдалося затримали грабіжника, який відібрав у жінки цінні речі. Затримати зловмисника «по гарячих слідах» тоді не вдалося. Але протягом двох місяців міліціонери провели чимало оперативних операцій, в результаті...

 
Завдяки наполегливій та плідній праці оперативників Чернігівського міськвідділу вдалося затримали грабіжника, який відібрав у жінки цінні речі.

В середині жовтня до чергової частини Чернігівської міліції звернулась 47-річна місцева мешканка і повідомила, що її пограбував невідомий. На місце пригоди одразу прибула слідчо-оперативна група міліції. Опитавши потерпілу, правоохоронці встановили прикмети підозрюваного, а також склали перелік речей, які були викрадені, це - ланцюжок з жовтого металу, гаманець з грошима, банківська картка та мобільний телефон.

Затримати зловмисника «по гарячих слідах» тоді не вдалося. Але протягом двох місяців міліціонери провели чимало оперативних операцій, в результаті яких вдалося вийти на слід зловмисника та затримати його.

Ним виявився 23-річний мешканець міста Славутич. Останній у скоєному зізнався і дав правдиві свідчення. Частина викрадених речей вилучена.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), карається позбавленням волі на строк до 4 років.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: