Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

GOLDenFest запалює!

GOLDenFest запалює! фото

Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest запалює гарним настроєм та незабутніми емоціями 170 учасників та учасниць Участь у фестивалі беруть команди, у складі яких є до 15 осіб віком старше 50 років. У 2021 році у GoldenFest беруть участь 18 команд!

Місія Фестивалю – підвищити якість життя людей старшого віку, адаптувати осіб старше 50 років до сучасного суспільного життя, створити умови для спілкування та самореалізації, задоволення соціальних потреб людей, розвинути культурно-туристичний та економічний потенціал міста Славутича та регіону.

Кожна команда представляє країну, регіон, місто або організацію чи громадське об’єднання людей поважного віку, Університетів третього віку, установ, що виступили ініціаторами та партнерами проведення Фестивалю.

Близько 170 учасників з міст Айзкраукле, Вараш, Дніпро, Запоріжжя, Корюківка, Львів, Одеса, Славутич, Сновськ, Южноукраїнськ, с. Лютіж та с. Дружня Київської області приїхали на фестиваль.

Перший день фестивалю розпочався екскурсіями містом та конкурсним відбором у номінаціях «Танець. Колективи» і «Танець. Соло», а завершився прес-конференцією керівників команд-учасниць фестивалю та запальною вечіркою знайомств для учасників фестивалю «Самі пийте валідол – нам потрібен рок-н-рол».

Насичена програма фесту вже у перший день захопила учасників та учасниць – репетиції дефіле «Еволюція моди» та конкурсу «Пані Golden Fest», робоча зустріч з керівниками команд фестивалю, а також нетворкінг, нові знайомства та зустрічі із старими знайомими, бадьорий настрій та бажання перемогти в усіх конкурсах та взяти участь в усіх активностях.

Далі буде! Слідкуйте за сторінкою GOLDenFest - Slavutych

У 2021 році GOLDenFest проходить вже втретє та є частиною проєкту «Славутич - Мала культурна столиця України-2021», відбувається за підтримки Славутицької міської ради та Українського культурного фонду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: