Завантаження ...

Відкрили нову спортивну локацію

Відкрили нову спортивну локацію  фото

6 жовтня відбулося урочисте відкриття нового спортивного майданчика у Київському кварталі. Майданчик встановлено в рамках реалізації проєкту «Активні парки – локації здорової України» за програмою Президента України «Здорова Україна». Проєкт передбачає використання QR-кодів та онлайн платформи, за допомогою якої кожен бажаючий може тренуватися разом із відомими особистостями. На території парку розташовані шведська стінка (гнучкість), лавка (тонус м’язів), бруси та турнік (сила), сходи (витривалість), координаційна лінія та майданчик для занять фітнесом.

Привітали присутніх міський голова Славутича Юрій Фомічев та начальник обласного управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв. Слова подяки адресував міський голова Юрій Фомічев координатору проєкту «Активні парки України», бронзовому призеру світу з боротьби самбо, чемпіону України з боротьби дзюдо серед ветеранів-майстрів Івану Сенькову.

На відкритті зібралося багато юних славутичан, які мали змогу першими випробувати локацію. Для них були організовані різні активності, міні змагання та спортивні вікторини.

Запрошуємо всіх бажаючих до занять спортом на новому діджиталізованому майданчику!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия