Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі ТИЖДЕНЬ АВСТРІЙСЬКОГО КІНО

У Славутичі ТИЖДЕНЬ АВСТРІЙСЬКОГО КІНО фото

Кіноклубний фестиваль «Тиждень австрійського кіно» – це добірка найактуальніших стрічок, вироблених в Австрії чи в копродукції з нею. Організатори фестивалю: Австрійський культурний форум в Україні спільно з Артхаус Трафік підготували чотири повнометражних фільми.  Кіноклубний фестиваль «Тиждень австрійського кіно» у Славутичі триватиме з 30 вересня до 28 жовтня.

 Усі покази проходять у м. Славутич в Офісі підтримки громадських ініціатив (БК "Енергія", ІІ поверх) в рамказ роботи 86:Кіноклуб

 Початок усіх показів – о 19:00.

 Ми проводимо покази з дотриманням протиепідемічних заходів та забезпечили дистанцію між глядачами. Відстань між гостями — 1,5 метри у всіх напрямках.

Не забувайте про маску. Вона необхідна усім гостям.

У ПРОГРАМІ ФЕСТИВАЛЮ:

30/09/2021 ЛИСИЦЯ В НОРІ

Країна: Австрія, 2020

Хронометраж: 100 хв.

Жанр: драма

Режисер: Арман Т. Ріагі

У ролях: Александр Петрович, Марія Гофштеттер («Січень-Березень», «Імпорт–Експорт»), Луна Йордан, Андреас Луст

Фукс починає працювати вчителем у в'язничній школі, замінивши пані Берґер – нетрадиційну викладачку у віці. Проте знайомство з однією з нових учениць, таємничою та замкненою в собі Самірою, змушує його згадати свій найбільший страх.

 07/10/2021 ПІАНІСТКА

Країна: Франція, Австрія, Німеччина, 2001

Хронометраж: 130 хв.

Жанр: драма

Режисер: Міхаель Ганеке («Любов», «Гепі-енд», «Біла стрічка», «Приховане»)

У ролях: Ізабель Юппер («Вона», «Зникнення Елеанор Ріґбі», «Любов», «НаркоМама»), Бенуа Мажимель («Коханці», «Моє спекотне літо з Софі»), Анні Жирардо, Удо Самель, Ева Грін («Остання любов на землі», «Казино Рояль», «Мрійники»)

Головна героїня Еріка — професорка Віденської консерваторії. Вона вчить молодь чудової музики Шуберта, натомість сама – страшно далека від гармонії небесних сфер. Позбавлена навіть натяку на особисте життя, вона по-дитячому ділить ложе зі старою мегерою-матусею. Після занять вона таємно відвідує порномагазини і під ліжком тримає набір садомазохістських іграшок. Коли ж у неї закохується один з її учнів, вона шокує його абсолютно дикими реакціями на юнацьке почуття.

 21/10/2021 З АВСТРІЇ ДО АВСТРАЛІЇ

Країна: Австрія, 2020

Хронометраж: 88 хв.

Жанр: документальний, пригоди

Режисер: Домінік Бохіс, Андреас Буціуман

З Австрії до Австралії на велосипедах: двоє друзів, 18 тисяч кілометрів, 19 країн. Їхній маршрут сповнений викликів, труднощів і відкриттів, які наскільки вражаючі, настільки й непередбачувані. Двоє добре підготовлених велосипедистів-аматорів мають сміливий план – дістатися з Австрії до Австралії, щоб дорогою дослідити світ. Найбільш божевільна річ у цьому – вони це дійсно зробили!

 28/10/2021 РОЗБИЙ МОЄ СЕРЦЕ

Країна: Австрія, 2018

Хронометраж: 99 хв.

Жанр: драма

Режисер: Александра Макарова

У ролях: Роман Покута, Сімона Ковацова, Франтишек Балог, Сімоніда Селімович

Юні роми Пепе та Марсела знайомляться у Відні – їх відправили з бідного селища в Словаччині до заможного міста жебракувати під наглядом жорстокого дядька Пепе. Згодом молоді закохуються, проте реальність створює перешкоди – дядько схиляє Марселу вийти за нього заміж в обмін на закриття боргів її матері.

Соцмережі організаторів фестивалю «Тиждень австрійського кіно»

Австрійський культурний форум -https://www.facebook.com/oesterreichisches.kulturforum.kiew/

Артхаус Трафік - https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/

86: Кіноклуб https://www.facebook.com/groups/86kinoklub/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: