Завантаження ...

Тренінг «Маркетинг-стратегія своїми руками»

Тренінг «Маркетинг-стратегія своїми руками» фото

Славутич запалює - маркетинг допомагає. Усі без виключення учасники тренінгу «Маркетинг-стратегія своїми руками» від неперевершеної Ольги Роєнко, креативної підприємниці та засновниці СЕО Royenko Marketing Agency Royenko Agency з 15-ти річним досвідом, отримали актуальні знання та унікальний нетворкінг з маркетингу саме тут, у Славутичі.

Завдячуючи партнерській співпраці із Чернігівською торгово-промисловою палатою Чернігівська ТПП саме у Славутичі 24 вересня в Офісі підтримки громадських ініціатив КП "Агентство регіонального розвитку" відбувся корисний навчальний тренінг, де крім актуальних теоретичних знань про поняття та інструменти маркетингу, зокрема SWOT та РЕSТ-аналіз, підприємці Славутича отримали креативний інструментарій та практичні кейси з маркетингу.

Тренінг пройшов "на одному диханні, адже працювали разом з тренеркою, у команді, отримуючи незабутні інсайти та практичний досвід.

Бажаємо учасникам події впровадження усіх найкращих маркетингових бізнес-ідей, нових клієнтів та гарних продажів завдяки новим отриманим тренінговим знанням.

Дякуємо тренерці та організаторам заходу.

Захід організований Чернігівською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Підтримка у Славутичі:

Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва

Контакти 050 353 11 35, 2 22 40

GIZ Ukraine #eu4business, #MovingForwardTogethe, #sme_support_EU_GIZ, #Сovid_19_Business_Clinics

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия