Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим народного депутата по виборчому округу №96 Ярослава Москаленка

Шановні земляки! Патріоти нашої славної, незламної і святої України! Завершується найтяжчий рік нашої боротьби за власну державу й гідне, щасливе життя. Нехай цей рік ще не встиг помітно змінити державу, але він змінив найголовніше – нас з вами.

Ярослав Москаленко
Шановні земляки! Патріоти нашої славної, незламної і святої України!

Завершується найтяжчий рік нашої боротьби за власну державу й гідне, щасливе життя. Нехай цей рік ще не встиг помітно змінити державу, але він змінив найголовніше – нас з вами.

Кожен з нас знайшов нарешті власний зміст поняття «Вітчизна», «громадянин», «Україна», «свобода», «гідність». Ми більше ніколи не будемо колишніми – ми змінились, змінили своє життя, і змінився світ довкола.

Сьогодні кожен з нас в той чи інший спосіб працює на фронт, на наше гідне й заможне майбутнє, на гідну країну для наших дітей. І я гордий і вдячний, що кожен четвертий з вас, моїх земляків, довірив мені працювати на наше майбутнє, будувати оновлену, гідну Україну, дбати про її безпеку в парламенті!

Вже вдруге нашій команді вдалося довести виборцям міста Бучі та Славутича, Бородянського, Вишгородського, Іванківського та Поліського районів ефективність розробленої спільними зусиллями програми розвитку регіону. Хочу подякувати всім виборцям, які мене підтримали: без вас не було би нашої спільної перемоги.

Кожен голос був вирішальним. Кожен з вас може щодня бачити, як реалізуються малі й більші проекти розвитку міст і селищ округу. Це означає, що програма розвитку Київщини працює, ви віддали голоси не за порожні слова й нікчемні обіцянки, а за реальну роботу!

Однак я обов’язково намагатимусь максимально врахувати також і всі слушні пропозиції моїх опонентів. Раціональні та корисні громаді розробки будуть втілюватись незалежно від того, хто їх запропонував! Я дуже сподіваюсь, що нам ще вдасться об’єднатись в команду однодумців та разом працювати на нашу спільну Вітчизну. Ваші голоси не будуть втрачені, разом ми зробимо наш дім краще!

Вірю, що у Верховній Раді України і тут, на нашій Київщині ми спільними зусиллями втілимо найкращі ідеї для розвитку нашого регіону і держави!

Як завжди, я і надалі підтримуватиму тісний зв’язок із виборцями, сприятиму розвитку Київщини, піклуватимусь про найслабкіших, підтримуватиму волонтерський рух в допомогу нашій армії та сім’ям загиблих військовослужбовців. Але так само як завжди сподіваюсь на вашу підтримку і допомогу в кожній справі. Бо громада разом подужає все! Коли ми разом – ми непереможні!

Зичу добробуту, миру та щастя Вам та Вашим родинам!
Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ваш Ярослав Москаленко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: