Завантаження ...

Відбулася відверта розмова з працівниками закладів освіти, культури та спорту про необхідність вакцинації

Відбулася відверта розмова з працівниками закладів освіти, культури та спорту про необхідність вакцинації фото

Кампанія з вакцинації у Славутичі розпочалася ще у березні. Наразі відсоток вакцинованого населення у місті складає 39%, що є низьким показником. Для зменшення рівня розповсюдження вірусу, імунітет повинен бути у 65-70% населення, що забезпечить мінімізацію ризику передачі вірусу. Саме такий показник дозволить повернутись до звичного ритму життя без карантинних обмежень.

9 вересня у Кіноконцертному відбулася відвета розмова з працівниками закладів освіти, культури та спорту про необхідність вакцинації. Завідуюча відділенням медико-санітарної допомоги Олена Суганяка провела інформаційно-роз’яснювальну роботу, ознайомила присутніх з перебігом вакцинації в громаді, розповіла про види вакцин, наголосила на необхідності робити щеплення. Наприкінці, представники колективів мали можливість поставити запитання.

Ризик поширення інфекції дуже високий серед організованих колективів, що робить їх пріоритетною групою населення для проведення вакцинації. У такий спосіб вакцинація особового складу допоможе унеможливити поширення вірусу. На сьогоднішній день вакцина є в наявності в достатній кількості, тож запрошуємо всіх до центру вакцинації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия