Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Партнери КНП "Славутицька міська лікарня" побували на ДСП ЧАЕС

Партнери КНП "Славутицька міська лікарня" побували на ДСП ЧАЕС фото

ДСП Чорнобильську АЕС 9 вересня з робочим візитом відвідала делегація німецьких волонтерів-благодійників у сфері медицини. Візит відбувся як частина програми перебування німецьких волонтерів у місті Славутич, де вони налагоджують зв'язок з КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради для передачі гуманітарної допомоги та для допомоги дітям-інвалідам.

«Головною метою було ознайомитись із історією цього значимого для всього світу місця. 2018 року ми вперше потрапили сюди разом із моїм сином, познайомились із ліквідаторами наслідків аварії, дізнались про їхні проблеми зі здоров’ям та вирішили створити проєкт допомоги лікарні та ліквідаторам, які проживають у Славутичі», — коментує візит візит на ЧАЕС голова німецької делегації Крістоф Зам.

У рамках меморандуму між Славутицькою лікарнею та німецькими благодійниками буде налагоджено постачання медичного обладнання, надано можливість безкоштовного стажування лікарів міста Славутич у Німеччині, а також розглядається надання допомоги пункту охорони здоров’я ЧАЕС.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: