Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пройшло засідання тарифної комісії

Пройшло засідання тарифної комісії фото

Після тривалого терміну роботи у дистанційному режимі, в залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради пройшло перше у цьому році засідання постійно діючої громадської комісії з тарифної політики в Славутича. Міський голова Юрій Фомічев висловив слова щирої подяки всім членам комісії за багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, любов до міста Славутича.

Коротко проінформував присутніх про діалог, який ведуть керівники органів місцевого самоврядування з Офісом Президента України та Кабінетом Міністрів України щодо врегулювання питання тарифів для населення та підприємств теплокомуненерго на опалювальний сезон 2021-2022 року.

🔸️Згідно із затвердженим порядком денним члени комісії під головуванням Олександра Пантєєва розглянули питання розрахунку тарифів на окремі види ритуальних послуг, поданими комунальним підприємством «Житлово-комунальний центр» та рекомендували винести їх на розгляд та затвердження виконавчого комітету. Обговорили питання подальшого плану і порядку роботи комісії та взаємодії із профільним відділом виконавчого комітету.

🔸️На запитання членів комісії відповідали та надавали роз’яснення перший заступник міського голови Віктор Шевченко та начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження Альона Болдирєва.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: