Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Закінчення терміну подачі заяв щодо реалізації заходів програми «Благоустрій мого двору»

Закінчення терміну подачі заяв щодо реалізації заходів програми «Благоустрій мого двору» фото

Нагадування про наближення закінчення терміну подачі заяв щодо реалізації заходів програми «Благоустрій мого двору». Нагадуємо, що заяви подаються до Виконавчого комітету Славутицької міської ради до 30 вересня 2021 року. До заяви додається протокол засідання уповноважених осіб або зборів співвласників багатоквартирного будинку щодо визначення переліку заходів за рахунок коштів програми «Благоустрій мого двору», опис проєкту, розрахунок вартості заходів.

Для підтвердження факту обговорення проєкту зі співвласниками багатоквартирного будинку можна додати підтвердження проведеного опитування засобами електронного зв’язку (сучасними формами комунікації).

Ознайомитися з Порядком реалізації заходу з благоустрою внутрішньоквартальних територій міста «Благоустрій мого двору» за ініціативою мешканців, отримати необхідні бланки для подачі заявки, дізнатися про суму, розподілену на кожен будинок, квартал можна за посиланням:

http://e-slavutich.gov.ua/.../My.../SitePages/YourYard.aspx

За додатковою консультацією щодо подання заяв та проєктів можна звертатися до відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради за тел. (04579)30011*150.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: