Завантаження ...

Ділові жінки - успіх. розвиток Славутича

Ділові жінки - успіх. розвиток Славутича фото

У нашому місті Славутич відбулася зустріч жінок, але не простих, а підприємниць. Давно вже не зустрічалися керівниці відділів, організацій. Ці жінки намагаються розвивати своє місто і розвиватися самі.  Тема "Успіх у тобі" зацікавила 20 славутичанок. Зустріч проходила у Кіноконцертному комплексі за сприяння Агентства регіонального розвитку м.Славутича, модерувала подію директорка Агентства Арина Старовойтова.

Як стати успішною в усіх сферах одночасно, знайти гармонію та поєднати жіночу багатогранність? «Зверни увагу власне на себе!», - відповідає Катерина Волкова, засновниця компанії INVO UKRAINE. Пані Катерина розповіла колежанкам про власну філософію життя, про виклики та досягнення на шляху до підприємницького та особистого успіху.

«Жінка виконує одночасно кілька соціальних ролей - дружина, мама і при цьому ще й потрібно розвиватись професійно, ставати успішною у своїй улюбленій справі. Й у цьому головна перевага жінки – ви творчі й недосяжні у своїй жіночій енергії, енергії підприємництва» - каже Ігор Папкович, CEO 7GRAM.

Більше двох годин бізнесвумен Славутича провели разом на зустрічі-розмові напередодні Дня підприємця, свята, що відзначається в Україні щорічно у першу неділю вересня.

Панувала настільки щира, душевна атомсфера, що час від часу можна було помітити навіть сльози, але частіше – посмішки та захоплення на обличчях учасниць.

Наприкінці жінки вирішили створити нову славутицьку команду – Спілку ділових жінок Славутича. Під час зустрічей Спілки можна було б розповідати про власні історії успіху та невдачі, розкривати секрети зростання бізнесу та розвитку особистості, ділитися мотивуючими практичними кейсами та інструментами, ба більше – мандрувати разом у цікаві бізнес та інші подорожі. Як вам така ідея?

Колектив Агентства регіонального розвитку м.Славутича вітає всіх підприємців та підприємниць міста Славутича з прийдешнім Днем підприємця України. Бажаємо процвітання бізнесу! Натхнення, сил, міцного здоров’я!

Усім учасницям події «Успіх у тобі» КП АРР дарує сертифікат на рекламну підтримку та електронний постер про вас або вашу справу. Ми надішлемо готовий постер на ваші електронні адреси, які ви залишили під час реєстрації та обов'язково ще зателефонуємо вам, щоб запросити на нову зустріч! Адже, успіх у вас, шановні жінки!

Дякуємо Катерині Волковій, засновниці компанії INVO UKRAINE, прогресивному славутицькому бренду INVO UKRAINE та торговій марці INGREEN, що піклується про навколишнє середовище і використовує інноваційні технології, спеціалізується на виробництві текстилю для дому, дитячого та жіночого одягу. А також дякуємо Ігорю Папковичу, CEO 7GRAM, що українською технологічною cleantech компанією 7GRAM яка займається розробкою технологічної лінії з переробки одноразових паперових стаканів та кавової макухи за участь у події.

До нових зустрічей!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия