Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новорічна казка

18 грудня в Дитячій школі мистецтв відбулися два концерти під назвою «Новорічна казка» для вихованців Центру реабілітації дітей-інвалідів, учнів Дитячої школи мистецтв та малечі міста. На сцені відбувалося тетралізоване дійство за участю зразкового театрального колективу «Імпровізація» та виступів учнів ДШМ

 

18 грудня в Дитячій школі мистецтв відбулися два концерти під назвою «Новорічна казка» для вихованців Центру реабілітації дітей-інвалідів, учнів Дитячої школи мистецтв та малечі міста.

На сцені відбувалося тетралізоване дійство за участю зразкового театрального колективу «Імпровізація» та виступів учнів ДШМ : Ляшенко Богдана (фортепіано), хореографічного ансамблю «Юність», Бовкун Анни (сопілка), Поповського Вадима (баян), вокалістів: Ільченко Ірини – вихованки ЦРДІ, Чувакіна Максима, Скриннікової Анастасіії, Єфіменко Альони та Книга Олександра (ударні інструменти ).

Глядачі з задоволенням насолоджувались зміною декорацій, виступами клоунів та відчували настрій кожної мелодії. Всім вихованцям ЦРДІ Святий Миколай подарував подаруночки та солодощі.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: