Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Проєкт COVID-19 Бізнес-клініка у Славутичі: підприємці міста відвідали бізнес-бранч

Проєкт COVID-19 Бізнес-клініка у Славутичі: підприємці міста відвідали бізнес-бранч  фото

02 вересня у м. Славутичі пройшов бізнес-бранч для підприємців «Правила сучасної комунікації: як спілкуються професіонали». Дякуємо Чернігівська ТПП за чудову можливість отримати практичні навички бізнес-комунікації для подальшого ефективного їх використання, а надто в умовах пандемії, під час зустрічі із сертифікованим коучем, клінічним психологом, HR-менеджеркою Марією Куравською.

Учасники заходу разом із тренеркою розібрали лайфхаки для ефективного спілкування: як комунікувати, що писати або говорити та яких помилок уникати.

У другій частині бізнес-бранчу керівник відділу ЗЕЗ ЧТПП Наталія Шеремета презентувала можливості для представників малого та середнього бізнесу, що надають консультанти Чернігівської ТПП.

Захід був організований Чернігівською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.GIZ Ukraine у Славутичі за сприяння КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: