Завантаження ...

Василь Володін знову відвідав Славутич

Василь Володін знову відвідав Славутич фото

Першого вересня наше місто Славутич з робочим візитом відвідав Василь Володін. Поїздка включала декілька важливих соціальних об'єктів. Спочатку заїхав до місцевого центру масової вакцинації та пункту щеплення. Оглянув, як облаштовані локації і чи зручно людям отримувати в них послуги. Акцентую на кількох моментах, які стосуються всіх територій Київщини:

Вакцинальна кампанія в області триває, але важливо не просто підтримувати цей процес, а й нарощувати темпи. Саме тому необхідно залучати до імунізації більшу кількість медиків. Це дасть змогу вивести роботу на більш якісний рівень. Не менш важливо активно вакцинувати самих медпрацівників. Вони щоденно працюють із людьми, отже, постійно знаходяться в зоні ризику. Натомість щеплення дасть змогу їм отримати ефективний захист від COVID-19. І це стосується не лише представників медичної сфери, а й всіх наших жителів без виключення.

Звісно, важливу роль у цьому процесі відіграє й інформаційна кампанія. Над цим спільно працюємо з владою на місцях. Але знову ж таки роботу слід посилювати. Люди мають знати, що вакцинуватись від коронавірусу - легко.

Окрім цього, перевірив, як триває капітальний ремонт приміщень приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги Славутицької міської лікарні. І це ще один медичний об'єкт в області, модернізація якого невдовзі завершиться.

Також завітав у Славутичі й до Інклюзивно-ресурсного центру. На обліку в ньому перебувають 347 дітей із особливими освітніми потребами. Умови в закладі комфортні. У цьому пересвідчився на власні очі.

Поспілкувався з командою центру. Усього там працює поки що п'ятеро фахівців. Одразу видно, що всі вони горять своєю справою і з любов'ю ставляться до своєї роботи. Це чудово. Але наше завдання залучити до центру більше педагогів, щоб посилити його потужності. Тож будемо над цим працювати.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия