Завантаження ...

Все, що відбувалося в нашому місті Славутич першого вересня

Все, що відбувалося в нашому місті Славутич першого вересня фото

Сьогодні для 2201 учня славутицькі школи та ліцей відкрили свої двері. День 1 вересня дуже важливий, очікуваний та одночасно хвилюючий. Після онлайн навчання, літніх канікул, навчальні заклади знову наповнилися дзвінкими голосами своїх учнів. Діти зустрілися з друзями, а вчителі з вихованцями. Для 220 першокласників шкільний дзвоник пролунав вперше, а для 170 випускників – востаннє.

Кожен колектив школи сам визначався із форматом свята, так у школі №1 проведено квест для першокласників «Відчиняємо країну знань», у ЗОШ №2 організовано урочисті заходи «У форматі ДРУГОЇ», у ЗОШ №3 «Я українка – школярка. Я українець – школяр», у ЗОШ №4 – «У школі як у родинному колі», у ліцеї – урочиста академія «Ліцей збирає друзів». Вітав з початком навчального року вчителів, дітей та батьків міський голова Юрій Фомічев.

Особливим цей день став для школи №2, яка вперше після оновлення зустрічала своїх учнів та почесних гостей, серед яких Голова Київської ОДА Василь Володін та його заступники Андрій Лісовик та Олег Торкунов, в.о. голови Вишгородської РДА Олексій Данчин.

Свято у другій школі видалось на славу. Хвилюючим моментом для новачків стала посвята у першокласники. Теплі слова вітання прозвучали від Василя Володіна, Юрія Фомічева, Володимира Удовиченка, якому Олексій Данчин вручив відзнаку почесного громадянина Вишгородського району.

Перше вересня було наповнене позитивними емоціями, радістю, музикою та квітами. Вітаємо всіх з початком нового навчального року!

Нарешті відкрили оновлену гарну школу № 2.

Свято першого дзвоника у школі № 3

Вітаю всіх причетних з Днем знань! Сама краща промова першокласниці сьогодні

Святкова лінійка у школі № 1

Перший дзвоник - 2021! Славутицький ліцей. Славутич

>Перший дзвоник - 2021! Школа №4. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия