Завантаження ...

Педагогічна конференція «Освіта Славутича від старту до успіху»

Педагогічна конференція «Освіта Славутича від старту до успіху» фото

Передостанній день літа зібрав освітян міста у ліцеї на традиційну педагогічну конференцію «Освіта Славутитча від старту до успіху», що окреслила основні пріоритети розвитку системи освіти, напрямки реалізації Національної стратегії із створення безбар'єрного простору, вектори реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища Нової української школи.

Про основні підсумки минулого навчального року розповів відеофільм. Славутицький ліцей став лідером освіти Київщини, працювало 10 інклюзивних та 14 профільних класів, 24 дитини відвідували Інформаційно-ресурсний центр. 5 учнів отримали перемогу у обласному конкурсі МАН, 6 золотих та 2 срібні медалі вручено випускникам. Низку перемог отримали наші учні та вчителі на Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах, що відбулися в основному онлайн: Право очима дітей, Петра Яцика, Шевченківські дні, учнівського самоврядування. Ольга Дівицька, вчителька ліцею, стала лауреатом обласного конкурсу педагогічної майстерності. 62 перемоги отримали вихованці Палацу дітей та молоді, де запрацював Університет третього віку. Встановлені системи пожежної сигналізації, закуплено нове кухонне обладнання у ліцей та школі №4. У місті організовано та проведено ЗНО з української мови та математики. Своє 20-річчя відсвяткував колектив ліцею, а 30-річчя – дитячий садок «Теремок».

Привітав освітян міста міський голова Юрій Фомічев. Основні меседжі виступу стосувалися поверненню вищої освіти до міста, конкурентоспроможності закладів освіти, вмінню донесення актуальних знань, важливості проведення енергоефективних заходів, запуску школи №2.

Відмічено було сьогодні і кращих вчителів міста. Слова подяки за багаторічну працю прозвучали для Ніни Федченко, Надії Мозирко, Ольги Примак, Людмили Курач, Валентини Степченко.

 

 

На завершення конференції начальник управління освіти і науки Людмила Живець презентувала основні напрямки освіти міста на новий навчальний рік. Розпочинається новий відлік навчального року 2021-2022, тож нехай він відкриє нові можливості для міста та України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия