Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі почалася ТРЕТЯ РЕЗИДЕНЦІЯ SESAM 2021 Poliklinika

У Славутичі почалася ТРЕТЯ РЕЗИДЕНЦІЯ SESAM 2021 Poliklinika фото

22 серпня стартувала третя резиденція SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine і триватиме вона до 30-го!

 

Учасники третьої резиденції SESAM 2021 Poliklinika з Індонезії, Аргентини, Азербайджану, США, РФ, Єгипту, Естонії, Ісландії, Німеччини, Великої Британії, Польщі, Китаю, Індії, Латвії, Білорусі та України вже завітали до Славутича, щоб разом взяти участь в масштабному архітектурному експерименті.

Експрес-тестування на COVID-19 по приїзду до Славутича показало негативний результат у всіх без виключення тьюторів і учасників.

 Біля входу до поліклініки відбулося відкриття: учасників та тьюторів третьої резиденції привітали команда організаторів події SESAM 2021 Poliklinika – представники EASA Ukraine та проєкту «Славутич - Мала культурна столиця України», прозвучали привітання від адміністрації та громади міста.

 Після майже 2-годинної екскурсії поліклінікою, учасники та гості завітали до Краєзнавчого музею міста Славутича та Чорнобильської АЕС.

 Далі для резидентів SESAM розпочався ярмарок-презентація нових шести воркшопів – у великій залі кіноконцертного комплексу тьютори розповідали про ідеї та концепції воркшопів, а учасники мали можливість обрати найцікавіший для себе.

 А для всіх гостей міста цього дня розпочалася масштабна святкова програма до Дня Незалежності України - у міському парку вже працює фуд-зона, а на центральній площі о 21:00 – розпочнеться святковий концерт за участі гуртів Family band та Jam Bubble Band та зіркового гостя Арсена Мірзояна.

SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine є частиною проєкту Славутич - Мала культурна столиця України-2021 та відбувається за підтримки Славутицька міська рада та Українського культурного фонду.

Далі буде! Слідкуйте за оновленням на сторінках проєкту

Славутич - Мала культурна столиця України-2021

SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine

Туристично-інформаційний центр Славутича / Visit Slavutych

#slavutych #запідтримкиУКФ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: