Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи є преференції для бізнесу у Славутичі?

Чи є преференції для бізнесу у Славутичі? фото

Що робить міська влада Славутича щоб допомогти розвитку бізнеса у нашому місті? На це запитання нещодавно відповів мер міста Юрій Фомічев журналістці Ukrinform.

Що стосується преференцій, то сьогодні для бізнесу – ми найкращі й найпрозоріші, у нас найліпші умови. – зазначив міській голова, - Ми відрізняємося від 1469 територіальних громад тим, що у нас є перший в Україні муніципальний Інноваційний індустріальний Бізнес-парк «Славутич», який має стартову ціну за оренду приміщення – 3 грн 77 коп. за квадратний метр! Там сучасна, якісна, нова інфраструктура, а договір на оренду можна підписати за 72 години – укладаєте договір і вам не треба вкладати кошти в реконструкцію, ремонт, прокладання мереж, інтернет – все є. Ми даємо готову інфраструктуру. У нас є комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» і Фонд підтримки підприємництва – інституції, які забезпечать консалтинг, реєстрацію, ведення обліку для вашого бізнесу.

На жаль, міська влада не може надати податкові преференції, бо це – функція держави, але вона знайшла механізм зменшити до мінімуму орендну плату що допомогає створити нові робочі місця, платіть достойну заробітну плату, щоб наші мешканці мали свої доходи для своїх домогосподарств.

Тому наші преференції для бізнесу – це готові якісні площі, інфраструктура й консалтинг - підсумував Юрій Фомічев.

Любов Базів. https://www.ukrinform.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: