Завантаження ...

До нас у Славутич завітав Laurian Ghinitoiu (Лоріан Гінішоу)

До нас у Славутич завітав Laurian Ghinitoiu (Лоріан Гінішоу) фото

До Славутича приїхав один з кращих архітектурних фотографів Laurian Ghinitoiu (Лоріан Гінішоу) аби прочитати лекцію для учасників SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine

Лоріан Гінішоу народився в Румунії, де він отримав освіту в галузі архітектури.

Переїхавши до Німеччини, він закінчив магістратуру в 2014 році в Dessau International Architecture (DIA) (Німеччина) і працював там два роки.

Незабаром після цього Лоріан переключив свою увагу на фотографію як інструмент для документування архітектури. І тепер він подорожує світом (навіть зараз в умовах пандемії), реалізуючи самостійні проекти і працюючи на замовлення.

Протягом декількох років його світлини отримали відзнаки на міжнародних конкурсах архітектурної фотографії, таких як Arcaid Awards (2015-го, 2016 2017, 2018); Sony Awards (2016); нагороди в галузі архітектурної фотографії (2017, 2018); його роботи опубліковано в Architectural Record, Phaidon, Domus, A+U тощо.

 

Також Лоріан проводить воркшопи з фотографії і майстер-класи в різних архітектурних школах.

Завдяки своїм фотографіям Лоріан відправляє нас у кругосвітню подорож. Подорож, яка запам'ятовується надовго своїми чуттєвими деталями.

Лоріан разом з учасниками SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine відвідав Чорнобильську АЕС, наразі перебуває у Славутичі. 17 серпня для учасників SESAM 2021 Poliklinika вже відбулася ця унікальна подорож світом фотографій Лоріана.

Сподіваємося, що зовсім скоро ми побачимо неперевершені світлини Славутича та Чорнобильської Зони Відчуження авторства пана Лоріана.

Більше фото Лоріана Гінішоу є тут https://www.archdaily.com/.../gallery-bigs-via-57west...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия