Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошення від молодіжної ради

Запрошення від молодіжної ради фото

В четверг 19 серпня 2021 року о 18:30 у приміщенні молодіжного простору Славутича відбудуться установчі збори з формування нового складу молодіжної ради «Майбутнє Славутича».

Цього року було подано 35 заяв від представників молоді, що мають активну громадську позицію. На жаль, чотирьом з них було відмовлено в участі у установчих зборах через недосягнення заявниками 14-річного віку, що передбачено Положенням про міську молодіжну раду «Майбутнє Славутича».

Таким чином, вітаємо кандидатів у депутати молодіжної ради «Майбутнє Славутича», що потрапили до рейтингового списку, за яким відбудеться голосування на установчих зборах: Авраменко Денис, Бабарико Софія, Бавіна Марія, Бєлєнко Катерина, Бондарук Єлизавета, Буката Катерина, Булка Анастасія, Гаєва Вероніка, Гісматулін Тимур, Карасьова Софія, Коваленко Аліна, Ковальчук Дарія, Король Анна, Ланько Денис, Левіна Єва, Мироненко Юрій, Мишко Дмитро, Мовчун Вікторія, Мостів Вікторія, Нечай Антон, Перетятько Діана, Рибченко Данило, Сафронова Олександра, Сметанкін Владислав, Сова Данило, Старинщак Вікторія, Тарасевич Роман, Федоров Давид, Шапар Софія, Швець Вікторія, Щеголькова Катерина.

Дякуємо всім, хто висловив бажання стати активним учасником молодіжного руху у м. Славутичі. Кандидатів, хто ще не досягли 14-річного віку, чекаємо на виборах наступного року.

Також дякуємо всім, хто працював у молодіжній раді минулої каденції та чекаємо на нові молодіжні ініціативи.

 

Відділ молоді та спорту

виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: