Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Головний портал Славутича Slavutych.Info оновився!

Головний портал Славутича Slavutych.Info оновився! фото

Сайт Slavutych.Info проводить масштабне оновлення. Усе для зручності та комфорту наших читачів! Сучасний, зрозумілий інтерфейс, нові рубрики, максимум потрібного на екрані допоможуть швидше та якісніше користуватися інформаційними продуктами.

Отже, що нового на Slavutych.Info?

По-перше, це дизайн. Раніше наш сайт мав дві окремі версії: для комп’ютера та смартфону, і функціонал на обох цих версіях був різний. Тепер сайт має новий адаптивний дизайн. Всі розділи і складові сайту  будуть доступні всім без виключення читачам на всіх пристроях. Різні інформаційні блоки та розділи сайту будуть перебудовуватися автоматично, підлаштовуючись під той пристрій, через який ви зайшли на сайт. Для смартфону це буде адаптований формат під формат його екрану, і, відповідно для комп’ютера чи планшета буде інша адаптація сайту.Ми старалися зробити новий дизайн простим, зручним і зрозумілим для наших читачів. Сподіваємося, вам сподобається.

Друге – нові розділи та структура сайту. Ми прибрали кілька розділів, які були на старій версії, проаналізувавши їх відвідуваність та актуальність на сьогоднішній день, і залишили тільки те, що безпосередньо цікавить користувачів. На сайті є кількаосновних розділів:

«Новини Славутича», де розміщується оперативна інформація про події у місті, області

«Україна і світ», де ми будемо давати тільки найголовніші і найважливіші новини країни та світу.

«Погляди» - це нова рубрика. Лідери думок громади, громадські та культурні діячі, спортсмени і т. д. зможуть ділитися тут своїми думками стосовно подій, власними спостереженнями на цікаві для громади теми, тощо.

Головні, знакові, важливі події чекають на вас у підрубриках «ТОП» та «У центрі уваги». Також і стрічці новин з'явиться інформаційний блок Lifestyle, де ми будемо розміщувати більш легку та корисну інформацію.

«Оголошення». В цьому розділі розміщується інформація приватного рекламного характеру. Пропозиції товарів та послуг приватними особами, малими приватними підприємствами, тощо. Зовнішній вигляд цього розділу і самих оголошень ми змінили та поліпшили, і тепер останні вісім оголошень відображаються на головній сторінці сайту під новинами. Важливий момент, відтепер оголошення в цей розділ можна розмітити тільки через універсальний сервіс по розміщенню оголошень у газети і сайти Чернігівської області – OO.CN.UA (Оголошення Онлайн).

Розділ «Каталог» зібрав дані про компанії, які діють на території Славутицької громади.

Такий процес оновлення може супроводжуватися певними технічними огріхами та незручностями. Заздалегідь просимо набратися терпіння та поставитися до цього з розумінням. I також для нас дуже важливо, щоб ви давали нам зворотній зв'язок та інформували нас про якісь технічні проблеми та “глюки”. Чим активніше ви нас будете інформувати про це, ти швидше ми все виправимо. Тому розраховуємо на вашу небайдужість та активність. Бо, нагадаємо, ми працюємо саме для вас, славутичан, ми і хочемо зробити сайт Slavutych.Info кращим і зручнішим.

Змінюємося на краще для Вас! Головний портал Славутича Slavutych.Info – оперативно про головне.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: