Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Комісія перевірила заклади освіти в нашому місті

Комісія перевірила заклади освіти в нашому місті фото

Відбулися комісійні об'їзди закладів освіти Вишгородського району. Сьогодні комісія на чолі із заступником голови Вишгородської районної державної адміністрації Тетяною Волотовською, у складі з начальником відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту РДА Вікторії Добровольської, тимчасово виконуючою обов'язки начальника управління освіти і науки Славутицької міської ради Людмилою Живець, ...

 

Відбулися комісійні об'їзди закладів освіти Вишгородського району.

Сьогодні комісія на чолі із заступником голови Вишгородської районної державної адміністрації Тетяною Волотовською, у складі з начальником відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту РДА Вікторії Добровольської, тимчасово виконуючою обов'язки начальника управління освіти і науки Славутицької міської ради Людмилою Живець, представників Броварського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області та Славутицького МС ГУ ДСНС України в Київській області відвідали освітні заклади Славутицької громади.

У місті 5 закладів загальної середньої освіти та 6 дошкільної освіти. Дітей шкільного віку понад 2 тис. Але разом з тим заклади заповнені на 50% від повної потужності. Тому проблем з місцями для юних здобувачів немає ні у школах, ні в дитсадках. Навчальні заклади в цілому готові до початку нового навчального року. Один заклад загальної середньої освіти (ЗЗСО 2) на стадії завершення капітального ремонту.

Ведеться капітальна реконструкція приміщення міського басейну за Програмою Президента "Велике будівництво". Дошкільні заклади забезпечені усім необхідним для повноцінного функціонування. Працює інклюзивно-ресурсний центр, садочки мають у складі колективу логопедів та психологів. У приміщеннях садочка до навчального року також готуються і басейни. Ведеться робота зі встановлення протипожежних заходів безпеки, блискавкозахисту, системи оповіщення. Також в процесі впровадження система НАССР у приміщеннях харчоблоків закладів освіти, проходить відповідне навчання персонал.

Підсумовуючи, можна сказати, що поставлені завдання зі створення комфортних умов для здобувачів освіти різних рівнів органом управління освітою, виконавчим комітетом міської ради виконуються на достатньому рівні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: