Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошено підозру чоловіку, що побив знайому

Оголошено підозру чоловіку, що побив знайому фото

Поліція нашого міста повідомила про підозру чоловіку, який побив свою знайому та погрожував їй вбивством. До відділення поліції №2 Вишгородського РУП надійшло повідомлення від 34-річної місцевої мешканки про те, що знайомий її побив та завдав ножові порізи, після чого погрожував вбивством. На місце події невідкладно прибула слідчо-оперативна група та керівництво відділення поліції.....

Поліція нашого міста повідомила про підозру чоловіку, який побив свою знайому та погрожував їй вбивством

До відділення поліції №2 Вишгородського РУП надійшло повідомлення від 34-річної місцевої мешканки про те, що знайомий її побив та завдав ножові порізи, після чого погрожував вбивством.

На місце події невідкладно прибула слідчо-оперативна група та керівництво відділення поліції.

Встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв, між жінкою та її знайомим, виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки зловмисник вхопився за ніж. Чоловік погрожуючи вбивством, завдав поріз на обличчі та руці. Після благань жінки, зловмисник зупинив свої дії та зник у невідомому напрямку.

У ході оперативних заходів, 35-річного місцевого жителя, правоохоронці виявили за місцем проживання. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності та знаходився випробувальному терміні.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.129 ( Погроза вбивством) та ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження ) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: