Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В вихідні на центральній площі нашого міста

В вихідні на центральній площі нашого міста фото

І невгамовні дослідники архітектури, а саме учасники воркшопу Crazy good із Швейцарії, влаштували на Центральній площі водяний флешмоб, який додав веселого настрою вихідного дня як славутичанам, так і учасникам семінару. EASA — це освітня платформа для студентів та професіоналів архітектури з 50 країн світу. EASA є неприбутковою організацією, що була заснована в 1981 році студентами для студентів, і є найбільшим подібним ....

І невгамовні дослідники архітектури, а саме учасники воркшопу Crazy good із Швейцарії, влаштували на Центральній площі водяний флешмоб, який додав веселого настрою вихідного дня як славутичанам, так і учасникам семінару.

✅ EASA — це освітня платформа для студентів та професіоналів архітектури з 50 країн світу. EASA є неприбутковою організацією, що була заснована в 1981 році студентами для студентів, і є найбільшим подібним рухом в Європі.

🟢 SESAM 2021 Poliklinika 2021 семінар, що проходить у Славутичі і є частиною програми «Славутич – мала культурна столиця України».

👍Подія проходить в форматі трьох резиденцій: 2-10 серпня 2021 / 12-20 серпня 2021 / 22-30 серпня 2021. Кожна резиденція складатиметься з шести воркшопів, об'єднаних єдиною темою "Поліклініка".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: