Завантаження ...

Митці та архитектори побували на ЧАЕС

Митці та архитектори побували на ЧАЕС фото

06 серпня учасники SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine відвідали ЧАЕС та місто Прип’ять. Сучасне мистецтво та архітектура вражають, захоплюють, занурюють у власні думки, змушують замислитись та аналізувати побачене. А що може бути краще сучасної архітектури та мистецтва? Інновації в ньому та можливість продемонструвати те, чого раніше ніхто не бачив. Можливість побачити нове...

06 серпня учасники SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine відвідали ЧАЕС та місто Прип’ять.

Сучасне мистецтво та архітектура вражають, захоплюють, занурюють у власні думки, змушують замислитись та аналізувати побачене. А що може бути краще сучасної архітектури та мистецтва?

Інновації в ньому та можливість продемонструвати те, чого раніше ніхто не бачив. Можливість побачити нове надає Чорнобильська Зона Відчуження.

Нова епоха потребує нового мистецтва. Ми живемо у вік медіа, коли людина звикла сприймати безліч вражаючого контенту. Мистецтво – це завжди є відображення епохи, відбитком культури конкретного часу.

І якщо молодий архітектор чи дослідник, митець хоче працювати з сучасною аудиторією, це мають бути сучасна мова і натхнення, нові враження, які можна отримати саме а таких унікальних подорожах, до прикладу до закинутої Прип'яті.

Крім того, проблематика інформаційної складової Чорнобильської катастрофи приховує безліч фейків, які мають бути донесені до аудиторії сучасних дослідників архітектури та спростовані.

Тому вже сьогодні у учасників SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine є можливість познайомитися особисто з вичерпною інформацією про Чорнобильську катастрофу і надто – про сучасний стан функціонування ЧАЕС та Зони Відчуження.

Митці дізналися та отримали безліч нової та ексклюзивної інформації стосовно аварії на ЧАЕС, побували у місті Прип’яті.

Це важливо, адже правдива інформація про одну з наймасштабніших техногенних катастроф та сучасний стан розвитку території Зони Відчуження буде поширюватися у світі

 

 

Довідково

EASA — це освітня платформа для студентів та професіоналів архітектури з 50 країн світу. EASA є неприбутковою організацією, що була заснована в 1981 році студентами для студентів, і є найбільшим подібним рухом в Європі.

SESAM — це загальна назва для всіх зустрічей, семінарів та подій в рамках платформи EASA.

SESAM 2021 Poliklinika 2021 подія, що проходить у Славутичі і є частиною програми «Славутич – мала культурна столиця України». Подія проходить в форматі трьох резиденцій: 2-10 серпня 2021 / 12-20 серпня 2021 / 22-30 серпня 2021.

Кожна резиденція складатиметься з шести ВОРКШОПІВ, об'єднаних єдиною темою "Поліклініка". Воркоши можуть варіюватись від дизайну та будівництва павільйонів до теоретичного дослідження та концептуального мистецтва.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия