Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий проект від студії DocNoteFilms

Новий проект від студії DocNoteFilms фото

Студія DocNoteFilms при підтримці Чорнобильського заповідника презентували свій новий проєкт: фільм-дослідження «Поліські Тенета». У стрічці розповідається про маловідому історію української зони відчуження, зокрема – давнього містечка Поліське. Архівні дані, кадри хроніки, спогади переселенців та самопоселенців, висновки екологів та істориків стали важливим підґрунтям для створення «Поліських тенет».....

Студія DocNoteFilms при підтримці Чорнобильського заповідника презентували свій новий проєкт: фільм-дослідження «Поліські Тенета».

У стрічці розповідається про маловідому історію української зони відчуження, зокрема – давнього містечка Поліське. Архівні дані, кадри хроніки, спогади переселенців та самопоселенців, висновки екологів та істориків стали важливим підґрунтям для створення «Поліських тенет».

Прес-показ фільму відбувся в пожежній частині Поліського - селищі, яке також постраждало після аварії на ЧАЕС, але було відселене лише в 1993 році.

Довідково:

Студія DocNoteFilms - автори документальних стрічок «Крим, як це було», «Крихка свобода», документального серіалу «Крутий Заміс".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: