Завантаження ...

Звуки Чорнобиля" продовжили

Звуки Чорнобиля" продовжили фото

Звуки Чорнобиля - Sounds of Chernobyl - міжнародний музичний проект вирішили продовжити. В ньому беруть участь артисти та музичні групи, в тому числі й закордонні, буде продовжено. Цьогоріч шестеро українських та зарубіжних виконавців презентують нові композиції для Sounds of Chоrnobyl: Radiation. А це означає, що до Чорнобильської зони з метою побачити все на власні очі й ....

Звуки Чорнобиля - Sounds of Chernobyl - міжнародний музичний проект вирішили продовжити. В ньому беруть участь артисти та музичні групи, в тому числі й закордонні, буде продовжено. Цьогоріч шестеро українських та зарубіжних виконавців презентують нові композиції для Sounds of Chоrnobyl: Radiation.

А це означає, що до Чорнобильської зони з метою побачити все на власні очі й відзняти музичні кліпи завітають нові представники музичної індустрії й в їх творіннях зазвучать звуки, що були записані на території зони відчуження в 2018 році. Аудіобібліотеку створили митці арт-проекту Artefakt.

Артисти також відзнімуть відеоблоги й живі електронні перфоманси у форматі youtube-стрімів, із додаванням комп'ютерної графіки. Гостями стануть ліквідатори та постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС.

Головна мета проекту – нагадати, що зона відчуження не повинна стати зоною забуття, використовуючи для цього найзрозумілішу мову – мову звуків. Кожна композиція передаватиме унікальне звучання місць, які не можна забути.

Нагадаємо, що у першій частині у проекті взяли участь гурт «Каzка» Сергій Міхалок (BRUTTO, Ляпіс-98), Олександр Чемеров (Димна суміш, The Gitas), співачка Стасік (Анастасія Шевченко), співачка і бандуристка KRUTЬ, група «Вагоновожаті», бітобоксер і хедлайнер Atlas Weekend - Dub FX та Крістоф Етьє, лідер гурту «TELEPOPMUSIK», а також ірландський діджей Бˊяркі. Світлини з першої частини можна побачити нижче, за їх надання дякуємо проекту "Звуки Чорнобиля".

Мистецькі проекти є частиною реалізації національного проекту «Магніт України: Чорнобиль», який має на меті розвиток туристичного потенціалу, наукових проектів, залучення інвестицій та інформування з професійної точки зору аспектів та важливості дотримання радіаційної безпеки. "Звуки Чорнобиля" реалізується за підтримки Українського культурного фонду, Державногоагентства України з управління зоною відчуження, Центру організаційно-технічного та інформаційного забезпечення УЗВ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия