Завантаження ...

Підозра молодику з приводу збування психотропних речовин

Підозра молодику з приводу збування психотропних речовин фото

Поліція нашого міста затримала молодика, який займався збуванням психотропних речовин. Так, працівники відділення поліції №2 (м. Славутич) Вишгородського районного управління поліції у ході оперативно-розшукових заходів, за збут наркотичних речовин затримали 20-річного місцевого жителя. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка, поліція вилучила психотропні....

Поліція нашого міста затримала молодика, який займався збуванням психотропних речовин.

Так, працівники відділення поліції №2 (м. Славутич) Вишгородського районного управління поліції у ході оперативно-розшукових заходів, за збут наркотичних речовин затримали 20-річного місцевого жителя. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка, поліція вилучила психотропні речовини. Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили молодику про підозру за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав наркозбувачу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия