Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Госпітальна рада Київської області утвердила лікарню міста Славутич як опорну.

Госпітальна рада Київської області утвердила лікарню міста Славутич як опорну. фото

госпітальна рада Київської області утвердила лікарню міста Славутич як опорну. Ми йшли до цього більше півроку, зверталися в МОЗ та особисто до міністра охорони здоров’я. Нині збираємо підписи мешканців громади та лікарів, а також депутати Славутицької міськради готуються винести це питання на сесію. Славутич - віддалене місто ....

Госпітальна рада Київської області утвердила лікарню міста Славутич як опорну. Ми йшли до цього більше півроку, зверталися в МОЗ та особисто до міністра охорони здоров’я. Нині збираємо підписи мешканців громади та лікарів, а також депутати Славутицької міськради готуються винести це питання на сесію.

Славутич - віддалене місто Київської області, де до найближчої опорної лікарні в Броварах 160 кілометрів. Славутичани змушені з ургентними випадками їхати в таку далечінь. І не завжди доїжджають, на жаль. Створення опорної лікарні в Славутичі дасть можливість оснастити лікарню КТ, МРТ, УЗД обладнанням та мамографом, а також залучити медичні кадри.

Дякую меру міста Юрію Фомічову та гендиректору лікарні Ярославу Вольському за командну роботу та сподіваюсь на позитивний розгляд цього питання в Міністерстві охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: