Завантаження ...

Нарада за участі керівних складів підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління ДАЗВ

Нарада за участі керівних складів підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління ДАЗВ фото

На прошлому тиждні у місті Чорнобиль під керівництвом першого заступника Голови ДАЗВ Андрія Пляцка відбулась нарада за участі керівних складів підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління ДАЗВ. Головною метою проведення наради було обговорення ситуації щодо забезпечення пожежної безпеки у зоні ....

На прошлому тиждні у місті Чорнобиль під керівництвом першого заступника Голови ДАЗВ Андрія Пляцка відбулась нарада за участі керівних складів підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління ДАЗВ.
Головною метою проведення наради було обговорення ситуації щодо забезпечення пожежної безпеки у зоні відчуження. Керівники та представники таких установ як відділ поліції номер 1 Вишгородського РУП ГУНП в Київській області, ДСП "Північна Пуща", ДСП "Екоцентр", ДСП "ЦППРВ", ДСП "Чорнобильська АЕС", Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник, Центр спеціалізованої медичної допомоги зони відчуження Міністерства охорони здоров'я України, 11-й ДПРЗ ДСНС України у Київській області доповіли обстановку на ввірених їм ділянках і розповіли про поточні роботи, спрямовані на забезпечення протипожежної безпеки у зоні відчуження.
За результатами доповідей головуючий Андрій Пляцко відмітив задовільний стан підготовки усіх відповідних установ і для підсилення рівня протипожежної безпеки схвалив ряд заходів, а саме:
- постійний контроль за дотриманням встановленого протипожежного режиму;
- забезпечення проведення вибухопожежнонебезпечних робіт із вжиттям посилених протипожежних заходів;
- забезпечення працівників та особовий склад спецодягом, спецвзуттям, індивідуальними засобами прямого зчитування рівня забруднення та накопичення радіоактивного опромінення;
- та інші заходи, необхідні для дотримання пожежнонебезпечного режиму в зоні відчуження.
Термін виконання - постійно, з безперервним контролем і шомісячною доповіддю про поточні результати у ДАЗВ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия