Завантаження ...

Екскурсія на ЧАЕС та у м. Прип’ять для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей

Екскурсія на ЧАЕС та у м. Прип’ять  для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей фото

21 липня Соціально-психологічним центром м. Славутич у співпраці з Чорнобильською АЕС була організована та проведена екскурсія у зону відчуження, зокрема, місто Прип’ять та ДСП «Чорнобильська АЕС» для учасників АТО, членів їх родин з смт. Любеч. Учасники екскурсії, живучі в Україні, жодного разу тут не були і ....

21 липня Соціально-психологічним центром м. Славутич у співпраці з Чорнобильською АЕС була організована та проведена екскурсія у зону відчуження, зокрема, місто Прип’ять та ДСП «Чорнобильська АЕС» для учасників АТО, членів їх родин з смт. Любеч.


Учасники екскурсії, живучі в Україні, жодного разу тут не були і приїхали дізнатися про історію своєї країни. Кожен хотів побачити всі ці місця на власні очі. Але найголовніша причина, чому так багато стало туристів – це побудова саркофагу над реактором. Рівень радіації значно впав, що сприяло збільшенню кількості туристів. Звичайно, всім найцікавіше побачити Прип'ять особисто. Бо це наша сучасність і пам'ять. Тут налічується близько 15 маршрутів, які доступні кожному туристу.

Соціально-психологічний центр м. Славутич висловлює подяку працівникам ДСП «Чорнобильська АЕС» за допомогу в організації заходу та пізнавальну екскурсію. Екскурсія була дуже цікавою та змістовною!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия