Завантаження ...

Онлайн нарада першого засідання робочої групи

Онлайн нарада першого засідання робочої групи фото

21 липня 2021 року відбулася онлайн нарада першого засідання робочої групи в рамках співробітництва України з Британським державним органом з виведення з експлуатації ядерних об’єктів (Nuclear Decommissioning Authority). В роботі наради взяли участь представники Державного агентства України з управління зоною відчуження ....

21 липня 2021 року відбулася онлайн нарада першого засідання робочої групи в рамках співробітництва України з Британським державним органом з виведення з експлуатації ядерних об'єктів (Nuclear Decommissioning Authority).

В роботі наради взяли участь представники Державного агентства України з управління зоною відчуження та підпорядкованих підприємств, зокрема, ДСП «ЦППРВ», ДСП «Чорнобильська АЕС», ДСП «Екоцентр» та ДСП «Об'єднання «Радон».
Головною метою зустрічі було обговорення можливостей співробітництва з питань ефективності регулюючого законодавства у сфері використання ядерних технологій, безпеки зняття з експлуатації ядерних об'єктів та мінімізації впливу на населення і навколишнє середовище. Зокрема, особливої уваги заслуговують питання поводження з радіоактивним відходами в Україні, їхнє довготривале збереження та захоронення на спеціалізованих підприємствах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия