Завантаження ...

Що зараз відбувається в колишній поліклініці?

Що зараз відбувається в колишній поліклініці? фото

Славутич готується до Міжнародного семінару для студентів-архітекторів «SESAM 2021 Poliklinika» від Європейської Архітектурної Студентської Асамблеї. Перспективні професіонали та студенти архітектори вже у серпні відвідають наше місто, житимуть в колишній поліклініці і вивчатимуть тему охорони здоров'я та її зв'язок з ...

Славутич готується до Міжнародного семінару для студентів-архітекторів «SESAM 2021 Poliklinika» від Європейської Архітектурної Студентської Асамблеї.
Перспективні професіонали та студенти архітектори вже у серпні відвідають наше місто, житимуть в колишній поліклініці і вивчатимуть тему охорони здоров'я та її зв'язок з архітектурою.



Нещодавно місто доєдналось до ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів», Славутич стає місцем розробки без бар'єрних, новаторських архітектурних рішень, найуспішніші з яких будуть впроваджені в проектах по всій країні.



І поки Агентство регіонального розвитку та інші міські служби готують приміщення законсервованої поліклініки до заходу, ми з вами маємо можливість зазирнути всередину та дізнатись, що знаходиться всередині будівлі, як енергія очікування накопичується в стінах колись жвавого простору, уявити в якій атмосфері відбуватиметься архітектурний семінар.




Текст и фото Гліб Горошинський

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия