Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Роботи з реконструкції басейну "Дельфін" продовжуються

Роботи з реконструкції басейну "Дельфін" продовжуються фото

У нашому місті тривають роботи з реконструкції басейну "Дельфін" Проєкт передбачає заміну застарілих внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, що вже вичерпали свій експлуатаційний потенціал, ремонт внутрішніх приміщень з можливістю комфортного перебування маломобільних груп. Реконструкціі будівлі включає в себе:...

У нашому місті тривають роботи з реконструкції басейну "Дельфін"
Проєкт передбачає заміну застарілих внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, що вже вичерпали свій експлуатаційний потенціал, ремонт внутрішніх приміщень з можливістю комфортного перебування маломобільних груп.

Реконструкціі будівлі включає в себе
капітальний ремонт всіх приміщень, включаючи технологічний підвал і всі санітарні приміщення, з використанням сучасних технологіи та естетично привабливих матеріалів; повну заміну:
водопровідних систем;
опалення та вентиляції;
пожежноі сигналізаціі;
електромереж;
технологічного обладнання.

У підсумку Славутич отримає сучасний, комфортний, іноваційний, безпечний плавальний басейн, що включає в себе безпосередньо не лише залу з басейном та допоміжними приміщенями, а й додаткові для сімейного відпочинку.
Проєкт реалізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" та розрахований на 2021-2022 роки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: