Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Робота Молодіжного Простору стає дуже продуктивною

Робота Молодіжного Простору стає дуже продуктивною фото

Тиждень активної роботи Молодіжного Простору (далі МП) приніс свої плоди. Чотириденна стратегічна сесія МП, де молодь мала змогу долучитися до планування майбутньої роботи в рамках Проекту '' Мріємо та діємо ''. Сесія почалася з важливої теми - "Наша Місія. Наша Візія". Молодь поставила для себе місію задовольнити потреби молоді ....

Тиждень активної роботи Молодіжного Простору (далі МП) приніс свої плоди.
Чотириденна стратегічна сесія МП, де молодь мала змогу долучитися до планування майбутньої роботи в рамках Проекту '' Мріємо та діємо ''.
Сесія почалася з важливої теми - "Наша Місія. Наша Візія". Молодь поставила для себе місію задовольнити потреби молоді у неформальному спілкуванні, відпочинку та саморозвитку, щоб стати кращої версією себе.

Також було опрацьовано безліч презентацій на теми: Формування програми Молодіжного простору, драбина участі Роджера Харта, створення Клубів МП, менеджмент МП, волонтерська діяльність та безліч інших.

Послухавши цікаві лекції від представників Громадської організації "Молодь.Слав.ЮА" Гісматуліна Тимура та Дениса Ланька, активісти нашого містечка дійшли такого висновку - "Ми розвиваємо молодь для того, щоб розвивати місто!".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: