Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Завершальна зустріч МАНДРІВНОГО КВАРТАЛУ

Завершальна зустріч МАНДРІВНОГО КВАРТАЛУ фото

08 липня активісти міста зібралися у Сity-квадрат для завершальної зустрічі за ініціативи від Офісу підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича. Вже шостий четвер поспіль наш «Мандрівний квартал» збирає славутичан для неформальної розмови у різних кварталах міста. Модерувала зустріч....

08 липня активісти міста зібралися у Сity-квадрат для завершальної зустрічі за ініціативи від Офісу підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича. Вже шостий четвер поспіль наш «Мандрівний квартал» збирає славутичан для неформальної розмови у різних кварталах міста.

Модерувала зустріч директор Агентство регіонального розвитку м.Славутич Арина Старовойтова.

Крім презентацій від команди Офісу підтримки, також прозвучали виступи від начальника департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності міста Олени Вялько, фахівчині Туристично-інформаційного центру м.Славутича Кристини Бельченко, керівниці міського Контакт-центру Олександри Кейс та головного спеціалісту відділу з питань ЖКГ Ірини Козленко.

Особливим гостем події стала юрист відповідальної компанії за збирання та утилізацію твердих побутових відходів у м. Славутич ПП «ЕКО ТРАНС СЛАВ» Тетяна Миргородова.
Також команда Офісу підтримки громадських ініціатив за дорученням міського голови Юрія Фомічева відзначила подяками активність мешканців проспекту Дружби Народів.

Під час події у Квадраті працювала Барахолка та виставка дитячих малюнків "Славутич - наш дім".
Ми щиро радіємо, що серед нас є такі славутичани, які є найактивнішими, небайдужими до комфорту і локальних проблем кварталів/будинків та міста в цілому.

Дякуємо усім структурним підрозділам виконкому за співпрацю та підтримку нашого проєкту!
Детально про проєкт "МАНДРІВНИЙ КВАРТАЛ" https://www.facebook.com/officeslavutych/posts/1160214834497922

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: