Завантаження ...

Наше місто швидко стає безбар’єрним

Наше місто швидко стає безбар’єрним фото

Наше місто активно рухається по шляху перетворення міста у безбар’єрний простір. Не дивлячись на період відпускної кампанії, щодня навкруги відбуваються конкретні зміни, що стосуються виконання певних робіт, розробки нормативних документів, прийняття рішень, поширення інформації, що у кінцевому результаті забезпечить комфортне життя у ....

Наше місто активно рухається по шляху перетворення міста у безбар'єрний простір.
Не дивлячись на період відпускної кампанії, щодня навкруги відбуваються конкретні зміни, що стосуються виконання певних робіт, розробки нормативних документів, прийняття рішень, поширення інформації, що у кінцевому результаті забезпечить комфортне життя у місті всім групам населення, змінить філософію відносин у громаді. Нагадуємо, що наше місто першим доєдналося до ініціативи першої леді Олени Зеленської Олена Зеленська. Без бар'єрів, що спрямована на розбудову універсального, дружнього до маломобільних груп населення публічного простору.

Важливо, щоб безбар'єрність стала суспільною нормою у житті кожної громади, адже безбар'єрність - це власне суспільство, де забезпечується безперешкодний доступ всіх груп населення до різних сфер життєдіяльності, а також рівні права та можливості для всіх людей у самореалізації, зайнятості, пересуванні, сервісах, здобутті освіти, спілкуванні, дозвіллі, розвитку, а послуги отримуються на принципі інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, суспільної, економічної та освітньої безбар'єрності.
Прийнята на початку року програма. Славутич - безбар'єрне місто дає можливість планово виконувати поставлені завдання. Так, завершуються ремонтні роботи у Інклюзивно-ресурсному центрі. Здвинулося із місця вирішення багаторічної проблеми - облаштування пандусу у Приватбанку. Послуги банку, таким чином, стануть зручними для маломобільних груп населення. Продовжуються також розпочаті роботи по заниженню тротуарів по проспекту Дружби народів.

Справді, Славутич стає лабораторією з розробки та впровадження на практиці безбар'єрних архітектурних рішень, найуспішніші з яких буде поширено на всю Україну.
#Славутичбезбарєрів #BarrierFree_Ukraine #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия