Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гарна новина та чудова подія

Гарна новина та чудова подія фото

Чудова подія відбулася на сесії Славутицької міської ради 9 липня. За результатами цьогорічного ЗНО найбільшу кількість балів з трьох предметів набрала випускниця 43 групи Славутицького ліцею – Глазиріна Ксенія. Дівчина отримала 578 балів із 600 можливих: 191 бал з математики, 198 - з української мови, 189 - з англійської....

Чудова подія відбулася на сесії Славутицької міської ради 9 липня.
За результатами цьогорічного ЗНО найбільшу кількість балів з трьох предметів набрала випускниця 43 групи Славутицького ліцею - Глазиріна Ксенія. Дівчина отримала 578 балів із 600 можливих: 191 бал з математики, 198 - з української мови, 189 - з англійської мови. Вітав Ксенію міський голова Юрій Фомічев та вручив подяку і сучасний ноутбук.
Ноутбук - подарунок місту від Народного депутата України Олега Семінського, який приїздив на святкування Дня міста.
На сесії міський голова запропонував запровадити грошову винагороду для випускників, що отримали 200 балів за зовнішнє незалежне оцінювання. З одного предмета - 20 000 грн., з двох предметів - 50 000 грн., з трьох - 100 000 грн.
Це стане гарним стимулом для молоді досягати високих результатів у навчанні, особливо у непростий період онлайн навчання.
Бажаємо випускникам легких вступів до тих навчальних закладів, які вони обрали!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: