Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ фото

У залі засідань міської ради 5 липня відбулося засідання виконавчого комітету. Коротко про головне доповів міський голова Юрій Фомічев: «Темпи вакцинації катастрофічно впали. Після відкриття центру щеплень ми мали близько 200 осіб щодня, а зараз за вихідні маємо лише 17. Звертаюсь до керівників комунальних підприємств спонукати ....

У залі засідань міської ради 5 липня відбулося засідання виконавчого комітету.
Коротко про головне доповів міський голова Юрій Фомічев:
«Темпи вакцинації катастрофічно впали. Після відкриття центру щеплень ми мали близько 200 осіб щодня, а зараз за вихідні маємо лише 17. Звертаюсь до керівників комунальних підприємств спонукати своїх працівників до вакцинації, управлінню соціального захисту необхідно проводити роз'яснювальну роботу з людьми зони ризику. У наявності є вакцини Pfizer та Coronavac. Ми повинні суттєво підняти рівень вакцинації у Славутичі, у нас для цього все є», – прокоментував міський голова.

Заступник міського голови Олександр Линкевич повідомив, що вже направлена інформація підприємствам «Вітава», «Діоро», «Промкомплект», про можливість виїзду мобільної бригади безпосередньо на підприємство для проведення щеплення вакциною Pfizer, за умови надання згоди не менше 50 працівників. Установи, організації, підприємства різних форм власності можуть також запросити до себе виїзні бригади для вакцинації працівників.
«Вакцина Coronavac визнана ВОЗ, 10 травня вона була подана на тестування Європейським Союзом, тому є вірогідність, що у вересні-жовтні Coronavac буде схвалений ЄС. Через 6-8 тижнів в Україні прогнозована нова хвиля коронавірусу і ми повинні максимально бути до цього готовими. Наразі відсоток вакцинованого населення по Славутичу складає 12%, що є дуже низьким показником», – проінформувала завідуюча відділенням медико-санітарної допомоги Олена Суганяка.
Тривають ремонтні роботи у басейні «Дельфін», оновлений комплекс планується ввести в експлуатацію до кінця поточного року. Завершуються роботи по підготовці до нового навчального року у школі №2, завозиться обладнання, меблі. На 1 серпня призначена нарада з головою Київської ОДА, щодо готовності даного об'єкту. Очікуємо проведення тендеру на реконструкцію СК «Олімпієць»: заміна покрівлі, утеплення, ремонт санвузлів, на другому етапі – заміна покриття. Активно ведуться роботи у приймальному відділенні міської лікарні. Реконструкція димової труби котельні відбувається за графіком.

Підписаний договір з ГК «Нафтогаз Трейдинг» – це компанія, яка буде постачати газ для «Теплокомуненерго» у наступному опалювальному сезоні.
Завершився начальний рік, закінчилися ЗНО, випускні. Міський голова побажав славутицьким випускникам отримати запрошення на бюджетні місця і навчатись у офлайні в тих вищих навчальних закладах, які вони оберуть. Розпочата підготовка до нового навчального року, готуються об'єкти, в серпні відбудеться перевірка по пожежній безпеці.
На засіданні виконкому були схвалені рішення, з подальшим їх розглядом на сесії Славутицької міської ради, про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку міста Славутич за I квартал 2021 року, про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств, про програму «Славутич - безбар'єрне місто» на 2021-2024 роки в новій редакції.
Розглянуто питання про роботу із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Славутицької міської ради за перше півріччі 2021 року. Із 470 звернень громадян, надійшло 10 пропозицій та 18 скарг. У тематиці звернень громадян переважають питання соціального спрямування, викликані низьким рівнем життя громадян. Спостерігається зменшення звернень з питань комунального господарства та землекористування.
З 2 по 30 серпня у Славутичі відбудеться Міжнародний семінар студентів-архітекторів від Європейської Архітектурної Студентської Асамблеї SESAM 2021 Poliklinika. Рішенням виконкому затверджено склад оргкомітету, програму та план організаційних заходів семінару.
Погоджено розмір плати за навчання в Дитячій школі мистецтв. У залежності від обраного відділення, оплата становитиме від 160 до 200 гривень. Діти пільгових категорій продовжать навчатися безкоштовно.
У період з 5 липня по 13 серпня, Центру комплексної реабілітації «БлагоДар» погоджено тимчасове призупинення надання соціально-реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю
Затверджено список ( 50 осіб) віськовослужбовців військової частини 3041, взятих на квартирний облік за місцем служби.
Внесені зміни до низки комісій, діяльність яких стосується захисту дитинства.
Виділення коштів управлінню соціального захисту населення для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, на проїзд громадянам, які отримують програмний гемодіаліз.
Загалом на виконкомі було розглянуто більш 30 питань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: