Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЗУСТРІЧ У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КВАРТАЛІ

ЗУСТРІЧ У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КВАРТАЛІ фото

МАНДРІВНИЙ КВАРТАЛ В ЧЕРНІГІВСЬКОМУ Активісти міста зібралися у Чернігівському кварталі, щоб познайомитися з новою ініціативою від Офісу підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича. Вже майже місяць наш «Мандрівний квартал» збирає славутичан для неформальної розмови. Модерувала ...

МАНДРІВНИЙ КВАРТАЛ В ЧЕРНІГІВСЬКОМУd
Активісти міста зібралися у Чернігівському кварталі, щоб познайомитися з новою ініціативою від Офісу підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича. Вже майже місяць наш «Мандрівний квартал» збирає славутичан для неформальної розмови.

Модерувала зустріч начальник департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності Агентство регіонального розвитку м.Славутич Олена Вялько. Крім презентацій від команди Офісу підтримки, також прозвучали виступи від фахівчині Туристично-інформаційного центру м.Славутича Кристини Бельченко, керівниці міського Контакт-центру Олександри Кейс та керівниці відділу з питань ЖКГ Альони Болдиревої.
Також команда Офісу підтримки громадських ініціатив за дорученням міського голови Юрія Фомічева відзначила подяками активність мешканців Чернігівського, Добринінського, Печерського кварталів. Ми щиро радіємо, що серед нас є такі славутичани, які є найактивнішими, небайдужими до комфорту і локальних проблем кварталів/будинків та міста в цілому. Дякуємо усім структурним підрозділам виконкому за співпрацю та підтримку нашого проєкту!

До зустрічі у CITY-КВАДРАТІ 08 липня о 19:00 на завершальній подій проєкту «Мандрівний квартал»!
Детально про проєкт "МАНДРІВНИЙ КВАРТАЛ":
Офіс підтримки громадських ініціатив Агентства регіонального розвитку планує протягом літа вже організув п'ять зустрічей із жителями міста.
Щоразу це була нова локація у затишних двориках кварталів міста.
Наш Офіс мандрує кварталами Славутича, щоб залучити охочих містян брати участь у процесах розвитку міста та вирішенні міських проблем. Під час наших зустрічей жителі кварталів змогли взяти участь у вільному форматі спілкування зі своїми сусідами, подискутувати з активними славутичанами, переглянути тематичні мультфільми та кінострічки, презентаційні матеріали та відеоролики у комфортному, екологічному, естетично-оформленому міні-просторі «Мандрівного кварталу».
Ми познайомили вас із можливими інструментами впливу містян на життя громади. А це не лише фейсбук, що безумовно є демократичним інструментом вашої участі та впливу на владу міста. Це – звернення та петиції, Бюджет участі, громадські слухання, Контакт-центр та Офіс підтримки громадських ініціатив тощо.
Крім цього, команда Офісу підтримки громадських ініціатив має величезне бажання відзначити активність сусідів-активістів саме у вашому кварталі (дворі). Адже серед нас є такі славутичани, які є найактивнішими, небайдужими до комфорту і локальних проблем кварталів/будинків та міста в цілому.
Для визначення кращих активістів заповніть коротку анкету за посиланням https://forms.gle/coem6eUH9awjixJo9
Розклад подій та локації
📢08 липня о 19:00 City-квадрат – фінальна зустріч з керуючими компаніями, барахолка, виставка дитячих малюнків.
Запрошуємо! Слідкуйте за анонсами на цій сторінці.
Нагадаємо, що Офіс підтримки громадських ініціатив у м.Славутичі запрошує громадські організації та активістів до співпраці, а також надає можливість безкоштовного використання офісного приміщення та техніки, обладнання, необхідних для проведення заходів громадських організацій та активістів.
Контактна інформація: 2 22 50, консультант Офісу підтримки громадських ініціатив Наталія Іволгіна. Наш Офіс знаходиться за адресою: Проспект Дружби Народів, 7 (БК "Енергія", ІІ поверх).
#офісдлякожного #славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: