Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відбулося нагородження медалістів

Відбулося нагородження медалістів фото

28 червня у виставковій залі Дитячої школи мистецтв відбулося нагородження медалістів. Символічно, що захід співпав із Днем Конституції України, адже саме молоді розбудовувати нашу незалежну державу. Привітали випускників та вручили нагороди міський голова Юрій Фомічев та виконуюча обов’язки начальника управління освіти....

28 червня у виставковій залі Дитячої школи мистецтв відбулося нагородження медалістів. Символічно, що захід співпав із Днем Конституції України, адже саме молоді розбудовувати нашу незалежну державу.

Привітали випускників та вручили нагороди міський голова Юрій Фомічев та виконуюча обов'язки начальника управління освіти і науки Людмила Живець.

За високі досягнення у навчанні золотими медалями відзначили: випускників Славутицького ліцею Івана Базилєва, Ольгу Каранду, Анастасію Рамуль; випускницю ЗОШ №1 Таїсію Якушеву, Євгенію Безпалько; випускницю ЗОШ №3 Дарину Кезь.

Срібними медалями нагородили випускників Славутицького ліцею: Софію Пєскову, Анастасію Хропату.

Гімн України виконав Ростислав Максименко, а музичне вітання прозвучало від Вікторії Шевченко На завершення випускники поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка та зробили спільне фото на пам'ять.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: