Завантаження ...

Семінар для завгоспів муніципальних будівель м.Славутич

Семінар для завгоспів муніципальних будівель м.Славутич фото

25 червня 2021 року в залі Офісу підтримки громадських ініціатив відбувся семінар для завгоспів муніципальних будівель м.Славутич на тему «Прості заходи з підвищення енергоефективності в громадських будівлях. Підведення підсумків енергоспоживання за 2020 р.» На зустрічі були присутні 22 представники установ міста, які ....

25 червня 2021 року в залі Офісу підтримки громадських ініціатив відбувся семінар для завгоспів муніципальних будівель м.Славутич на тему «Прості заходи з підвищення енергоефективності в громадських будівлях. Підведення підсумків енергоспоживання за 2020 р.» На зустрічі були присутні 22 представники установ міста, які працюють над підвищенням енергоефективності в своїх будівлях та установах. Було обговорено найпростіші шляхи зниження споживання енергетичних ресурсів в муніципальних будівлях та які саме заходи можуть бути реалізовані самостійно відповідальними за будівлю.

Скорочення споживання енергоресурсів шляхом застосування таких заходів може бути суттєвим і водночас маловитратним, не вимагаючи значних інвестицій та припинення експлуатації будівлі для їх впровадження.

На завершення зустрічі було підбито підсумки щодо споживання енергетичних ресурсів у 2020 році, обговорено показники економії у порівнянні з 2019 та 2015 роком (з моменту впровадження енергомоніторингу).

Перший заступник міського голови м. Славутич Віктор Шевченко вручив подяки відповідальним особам за енергозбереження в громадських будівлях за їх сумлінну працю та особистий внесок в енергоефективність Славутича. #енергозбереження #енергоефективність #славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия