Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До нашого міста завітали представники Посольства Латвійської Республіки в Україні

До нашого міста завітали представники Посольства Латвійської Республіки в Україні  фото

До нашого міста завітали представники Посольства Латвійської Республіки в Україні Під час візиту гості, на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом, зустрілися із міським головою Юрієм Фомічевим Юрій Фомічев. У залі засідань на делегацію посольства чекала презентація проєкту ....

До нашого міста завітали представники Посольства Латвійської Республіки в Україні Під час візиту гості, на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом, зустрілися із міським головою Юрієм Фомічевим Юрій Фомічев. У залі засідань на делегацію посольства чекала презентація проєкту «Славутич – Мала культурна столиця України». Натхненно про проєкти в рамках Малої культурної столиці розповіла начальник відділу культури Ніна Баришевська та продемонструвала проморолик "Славутич - ось[то веⁱ]країна!". Відвідали гості і профорієнтаційний захід «День кар’єри. Технології успіху», що відбувся під парасольками «City-Квадрат». Юріс Пойканс зазначив, що подібні заходи зазвичай проводять для майбутніх студентів і у Латвії.

Традиційно завітав Посол і до дитячого садочку «Марите» та відвіда Краєзнавчий музей. Також під час зустрічі міський голова Юрій Фомічев вручив Надзвичайому та Повноважному послу Латвійської Республіки Юрісу Пойкансу відзнаку «Почесний громадянин міста Славутича», що була присвоєна йому у 2020 році. Загалом, візит відбувся у дружній, теплій атмосфері.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: