Завантаження ...

Захід «День кар’єри. Технології успіху»

Захід «День кар’єри. Технології успіху» фото

Національний університет «Чернігівська політехніка» спільно із Навчально-науковим центром «Славутич» Чернігівської політехніки були раді зустріти 23 червня славутицьких школярів та їх батьків на профорієнтаційному заході «День кар’єри. Технології успіху». Викладачі університету на чолі із проректором ....

Національний університет «Чернігівська політехніка» спільно із Навчально-науковим центром «Славутич» Чернігівської політехніки були раді зустріти 23 червня славутицьких школярів та їх батьків на профорієнтаційному заході «День кар'єри. Технології успіху».

Викладачі університету на чолі із проректором з науково-педагогічної роботи Володимиром Кальченком презентували більше 40 освітніх програм, консультували щодо умов вступу до ВНЗ, термінів подачі документів до ВНЗ, розповідали як сторити електронний кабінет вступника. Чи не найголовніше завдання події – презентувати спеціальність «123 Комп'ютерна інженерія», яка буде відкрита у 2021/2021 н.р. у Славутичі.

До події також приєдналися міський голова Славутича Юрій Фомічев та Надзвичайний та повноважний Посол Латвії в Україні Юріс Пойканс. Пан Посол зазначив, що подібні заходи зазвичай проводять для майбутніх студентів й у Латвії, однак у Славутичі він радий бачити спільне зацікавлення та неординарну атмосферу під парасольками «City-Квадрату».

Цього ж дня в рамках програми візиту делегації Посольства Латвії була презентована програма ініціатив проєкту «Славутич – Мала культурна столиця України». Учасники події спільно прагнуть до того, щоб вже у 2021/2022 навчальному році у наймолодшому українському місті Славутичі знову завирувало студентське життя. Приєднуйтесь!

Контактна особа: заступник директора КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутич Марина Карасьова, 050 464 91 61, 050 353 11 35, 2 10 90 Довідково 04 червня у місті Славутичі під час свята з відзначення обдарованої молоді до Дня міста між Національним університетом «Чернігівська політехніка», Славутицькою міською територіальною громадою, Державним спеціалізованим підприємством «Чорнобильська атомна електростанція», Відокремленим підрозділом «Атомремонтсервіс» державного підприємства «НАЕК «Енергоатом», Комунальним підприємством «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, Товариством з обмеженою відповідальністю «ТАУРУС КВАДРО», Товариством з обмеженою відповідальністю «ДДПРО» підписаний меморандум про співпрацю.

31 травня 2021 року затверджено Вченою радою Національного університету «Чернігівська політехніка» (протокол № 5) та введено в дію наказом ректора від 31 травня 2021 року № 100 Положення про навчально-науковий центр «Славутич» Національного університету «Чернігівська політехніка» Сьогодні НУ «Чернігівська політехніка» входить до ТОП-30 закладів вищої освіти України. ТОП-30 – це кращі і найбільші університети України, які надають якісне навчання з перспективою подальшого успішного працевлаштування випускників. Незалежними експертами при складанні цього рейтингу були враховані результати ранжирування українських рейтингів «Топ-200 Україна», «Scopus, «Бал ЗНО на контракт», консолідований рейтинг, а також світового рейтингу QS World University Rankings-2020.

Офіційний веб-сайт Університету «Чернігівська політехніка» https://www.stu.cn.ua/ дає детальну інформацію про факультети, спеціальності, умови вступу та про все, що потрібно знати майбутнім абітурієнтам. Агентство регіонального розвитку м.Славутич НУ "Чернігівська політехніка" - офіційна сторінка Славутицька міська рада Кафедра ІКС НУ "Чернігівська політехніка"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия