Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День болю, спогадів

День болю, спогадів фото

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова Війна. Цей день наповнений трагічними спогадами і болем. Рівно 80 років тому, війна 1941року увірвалася в життя наших дідів і прадідів. Вона принесла жертви, страждання, руйнування та загибель рідних, ....

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова Війна. Цей день наповнений трагічними спогадами і болем. Рівно 80 років тому, війна 1941року увірвалася в життя наших дідів і прадідів. Вона принесла жертви, страждання, руйнування та загибель рідних, друзів, коханих. В Україні загинуло майже 10 млн. людей, на цілковиті руїни було перетворено понад 700 міст та селищ міського типу. Гірка доля не оминула жодну українську родину. Схилимо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу.

На мітинги присвяченому цій трагічній даті виступив голова громадської організації ветеранів Іван Сівір, Рима Романенко та інші. Заступник міського голови Олександр Лінкевич, висловлюючи слова глибокої вдячності усім хто боровся за перемогу у цій жахливій війні, сказав:" Наш обов'язок - навіки зберегти світлу пам'ять про тих, хто знайшов у собі сили вистояти,піднятися на бій і перемогти".

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям! Хвилина мовчання. Славутичани поклали квіти. Микола БЕРЕЗКИН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: