Завантаження ...

Олімпійський день-2021

Олімпійський день-2021 фото

На заході, що відбувся у Борисполі, були присутні близько 2000 учасників із 48 об’єднаних територіальних громад Київської області. Цього року змагання присвячені участі Національної збірної команди України у ХХХІІ Іграх Олімпіади в Токіо. Збірну команду міста Славутича представляли вихованці відділення плавання КДЮСШ, спортивного клубу «Славутич-Стар»

 

На заході, що відбувся у Борисполі, були присутні близько 2000 учасників із 48 об’єднаних територіальних громад Київської області. Цього року змагання присвячені участі Національної збірної команди України у ХХХІІ Іграх Олімпіади в Токіо.

Збірну команду міста Славутича представляли вихованці відділення плавання КДЮСШ, спортивного клубу «Славутич-Стар», міського шахово-шашкового клубу «Прометей» та ветерани спорту.

В урочистостях із нагоди відкриття спортивного заходу взяли участь голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, заступник міністра молоді та спорту України, член НОК України Ніна Уманець, начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв, голова Київського обласного відділення НОК Ігор Малинський та інші гості. Гостей вітав Бориспільський міський голова Володимир Борисенко.

Честь піднімати прапор України та прапор Національного олімпійського комітету випала Бориспільським олімпійцям: олімпійській чемпіонці в Афінах (2004р.) з важкої атлетики Наталії Філоненко (Скакун) та бронзовій призерці Олімпійських ігор в Пекині (2008р.) з легкої атлетики Наталії Тобіас (біг 1500м).

У програмі заходу були змагання з 8-ми видів спорту: легка атлетика, шахи, гирьовий спорт, дартс, кидання ваги на дальність, перетягування канату, стрітбол, воркаут та інвалідний спорт - спортивні змагання серед спортсменів із обмеженими можливостями.

Славутичани взяли участь у змаганнях з легкої атлетики, дартсу, шахів та стрітболу (поза конкурсом).

Бронзову нагороду обласних змагань з шахів серед дівчат виборола славутичанка Кароліна Костенко (тренер Віталій Горшков).

Відділ молоді та спорту

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия