Завантаження ...

День музею

День музею           фото

16 червня до музею у м. Славутич, присвяченому подіям війни в Афганістані завітали вихованці літньої школи патріотизму та мужності, серед яких були діти ветеранів АТО/ООС. Про експонати та їх історію дітям розповіли голова славутицької спілки ветеранів Афганістану - Волков Володимир Валерійович та заступник голови славутицької спілки ветеранів Афганістану

 

16 червня до музею у м. Славутич, присвяченому подіям війни в Афганістані завітали вихованці літньої школи патріотизму та мужності, серед яких були діти ветеранів АТО/ООС.

Про експонати та їх історію дітям розповіли голова славутицької спілки ветеранів Афганістану - Волков Володимир Валерійович та заступник голови славутицької спілки ветеранів Афганістану - Пронтенко Володимир Викторович. Діти познайомились з далекою та невідомою Республікою Афганістан – її устроєм, історією, природою тощо. В експозиціях розміщені фотографії, нагороди, зброя, військове спорядження, афганські грошові одиниці, книги мовою тощо.

Для прийдешніх поколінь «афганці» – особливі люди – безстрашні, загартовані у горнилі війни і справжньої чоловічої дружби. Пам'ять про їхні жертовні подвиги у мирний для нашої Батьківщини час житиме у серцях тих, для кого вагомі справжні людські цінності: почуття обов’язку, небайдужість до чужого горя, здатність нести відповідальність за товариша, як за самого себе.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия