Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Онлайн апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міста

Онлайн апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міста фото

8 червня відбулась онлайн апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міста. Міський голова Юрій Фомічев підбив підсумки проведення Дня міста та відмітив гарну організацію свята, що відбувалося на різних локаціях. Незадоволення ...

8 червня відбулась онлайн апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міста.
Міський голова Юрій Фомічев підбив підсумки проведення Дня міста та відмітив гарну організацію свята, що відбувалося на різних локаціях. Незадоволення викликав покіс трави деякими підприємцями, також міський голова зробив зауваження щодо роботи громадської вбиральні під час проведення Дня міста. Комунальним підприємствам дано завдання завершити фарбування дитячих майданчиків, лавочок та спортивних об'єктів.
Генеральний директор славутицької лікарні Ярослав Вольський надав інформацію про стан захворюваності на Covid-19 та вакцинацію. Захворюваність пішла на спад, наразі в лікарні перебуває 1 пацієнтка, яка потребує стаціонарної допомоги. Триває кампанія з вакцинації населення, вже зроблено 1023 щеплення першою дозою. Друга доза вакцини очікується наприкінці цього тижня – на початку наступного.
Ярослав Вольський зазначив, що лікарня відновлює планові госпіталізації, запрацювало загальносоматичне відділення. Пикрою звісткою стало те, що з 1 червня НСЗУ не продовжила договір на стаціонарне лікування ковідних хворих для КНП «Славутицька міська лікарня».
Начальник управління капітального будівництва Сергій Ворона повідомив, що вже розпочаті ремонтні роботи у приймальному відділенні міської лікарні та невдовзі будуть оголошені торги на ремонт СК «Олімпієць».
У п'ятницю, 11 червня, заплановано проведення сесії Славутицької міської ради. Депутати продовжать розгляд питань порядку денного першого пленарного засідання, що відбулось 31 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: