Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ПРЕМ’ЄРНЕ ТА ЕКСКЛЮЗИВНЕ БЕНТЕЖНЕ ШОУ НА ДЕНЬ МІСТА

ПРЕМ’ЄРНЕ ТА ЕКСКЛЮЗИВНЕ БЕНТЕЖНЕ ШОУ НА ДЕНЬ МІСТА фото

05 червня, ввечері, у фіналі святкування Дня міста гості та жителі Славутича мали можливість долучитися до прем’єрного шоу від гурту «Бентеґа» та компанії з надання послуг виїзного ресторанного обслуговування «Grill Band». Вперше у такому складі та саме за таким сценарієм учасники шоу були раді презентувати для всіх ....

05 червня, ввечері, у фіналі святкування Дня міста гості та жителі Славутича мали можливість долучитися до прем’єрного шоу від гурту «Бентеґа» та компанії з надання послуг виїзного ресторанного обслуговування «Grill Band».

Вперше у такому складі та саме за таким сценарієм учасники шоу були раді презентувати для всіх своє бентежне шоу «Grill Band» – сміливе, стильне, яскраве поєднання музики і приготування та вживання їжі, де кожен учасник команди «Grill Band» разом з артистами «Бентеґа» бенду грали свою роль, створюючи єдину неповторну атмосферу Дня міста Славутича.

Бентежне шоу «Grill Band» відбулося за підтримки міського голови м.Славутича Юрія Фомічева. Це було дійсно яскраве та неповторне приготування їжі на вогні під звуки професійного джазового колективу «Бентеґа», розважальні конкурси, фаєр – шоу, караоке та DJ, артиста Alex Trumpet. Шоу провів енергійний ведучий Дмитро Мельниченко.

Творчий перфоманс на Центральній площі міста не залишив байдужим жодного відвідувача свята Дня міста – новий український музичний проєкт «Бентеґа» у складі з 15 музикантів, що грають у стилі acid / funk-jazz, та команда «Grill Band», які є визнаними майстрами ефектного приготування смачних страв на вогні, створили для славутичан незабутні емоції свята.

Зі святом, славутичани! Дякуємо, проєкту «Бентежне шоу»! День міста Славутича #славутич #деньміста

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: